Cas carne

de cec in Mezel de casa, 4 Ian 2011 | 12358 vizualizari

 

Reteta postata de bunny pe artaculinara
E fff bun si a fost apreciat in casa, cu siguranta se va repeta

 

INGREDIENTE

  • 800 gr carne de porc mai grasa,
  • 2 oua,
  • 4 catei de usturoi,
  • 2 lingurite de sare,
  • 2 lingurite de piper (puteti pune mai putin daca nu vreti picant),
  • 2 lingurite de boia dulce de ardei,
  • 2 lingurite de cimbru uscat,
  • 2 linguri de parmezan ras.
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cas carne:

Procedeu:

0. Preincalziti cuptorul la 200 de grade
1. Se toaca bine ingredientele impreuna,

se formeaza un rulou pe o suprafata data cu ulei
Intr-o tigaie antiaderenta, prajiti ruloul de carne pe toate partile, astfel incat sa se rumeneasca, intorcandu-l cu grija sa nu se desfaca

Puneti ruloul intr-o tava antiaderenta de chec,(tava mea nefiind antiaderenta am pus hartie de copt) pe care o asezati in alta tava, umpluta cu apa, astfel incat apa sa ajunga la 2/3 din inaltimea tavii cu compozitia. Acoperiti tava cu compozitia cu folie de aluminiu si dati la cuptor
Lasati la cuptor timp de 1h 30' .

Se poate consuma fie calda, cu garnitura, fie rece in sandwich, in loc de mezel (si nu veti regreta )

Daca ti-a placut reteta noastra "Cas carne" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sunca de pui